„Legyünk együtt – Tegyünk együtt!” és „Miskolc Te vagy” projektek

Kedves Miskolciak!

Fenti címen két nagy projekt indul városunkban, melyeknek célja, hogy a Miskolcon élők, valamint a különböző városrészekben működő közösségek, szervezetek, intézmények, vállalkozások lehetőséget kapjanak a városrészük közösségi életének alakítására, közös ügyeik intézésére.

A jelen kérdőív kitöltésével nagymértékben hozzájárulhatnak a kezdeményezés sikeréhez. A felmérés alapján egy három évet felölelő cselekvési terv készül. A cselekvési terv csak akkor hoz majd eredményeket, ha az abban megjelenő rendezvények, folyamatok, szolgáltatások az itt élők, dolgozók igényeit tükrözik, illetve a városrészük emberi, szellemi, természeti, épített értékeire építenek.

Ezért, kérjük, töltsék ki az igényfelmérő kérdőívet minél többen és buzdítsanak erre másokat is! A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim!

KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE ITT! (kb. 10 perc)

Várjuk egyéb javaslataikat, észrevételeiket!

Segítségüket, együttműködésüket előre is köszönjük és kérjük, osszák meg többekkel, akik szeretik Miskolcot!

Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. munkatársai


ONLINE IS KÖZÖSSÉGBEN, RÉSZVÉTELI FÓRUM

A TOP-6.9.2-16-MI1-2017-00002 Miskolc Te Vagy! És a TOP-6.9.2-16-MI1-2017-00003 Legyünk Együtt, Tegyünk Együtt projektek keretében online megvalósuló közösségfejlesztéshez kapcsolódó kérdőív. Kérjük ha a várossal kapcsolatos öröme, problémája, kérdése van, ossza meg velünk! Köszönjük!

Amennyiben kérdése van, írjon nekünk a kozossegfejlesztes@miskolcikulturaliskozpont.hu email címre. Köszönjük, hogy kitölti kérdőívünket!Kérdőívek, közösségi beszélgetések és interjúk összefoglalása

A felmérés erdményének rövid összefoglalója_LETE.pdf
A felmérés erdményének rövid összefoglalója_MTV.pdf