Keressük értékeinket! Itthon otthon vagyunk!


Helytörténeti vetélkedő

Érdekel a régmúlt? Ismered Miskolc város történetét? Próbára tennéd a tudásod? Akkor töltsd ki Helytörténeti kvízünket! A helyesen válaszolók között értékes könyveket sorsolunk ki.

Beküldési határidő: május 16.

A kvíz elérhető az alábbi linken: https://bit.ly/3hfcKlF

Sok sikert kívánunk!

A vetélkedő a TOP-6.9.2-16-MI1-2017-0003 Legyünk együtt, tegyünk együtt! projekt keretében a 10-es Honvéd Hagyományőrző Egyesülettel közösen valósul meg.

Mozdulj rá!

A Miskolci Mazsorett Együttes és a KÖDMÖN Formációs Táncegyüttes bemutatása a Miskolci Kulturális Központ facebook oldalán.

KÖDMÖN Formációs Táncegyüttes: hétfő, szerda, péntek 10:00

Miskolci Mazsorett Együttes: kedd, csütörtök, szombat 17:00

Alkotni öröm - Ki mit tud?

A TOP-6.9.2-16-MI1-2017-0002 Miskolc Te vagy projekt keretében a "NÉGY ÉVSZAK MISKOLCON" c. fotópályázat tavaszi fordulója.

Részletes leírás: https://bit.ly/3nRgbQY

Zöld, zöldebb, legzöldebb!

Megalakult az MKK kultúrazöldítők csapata!

A Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. elkötelezetten környezetvédő munkatársai megalakították az MKK Kultúrazöldítők körét. A Csapat tagjai saját hétköznapi életükből hozott környezettudatos szemléletüket és pozitív, másolható példáikat szeretnék átadni. Már a rendezvények szervezése során is törekszünk a környezettudatosságra, és a programjainkon is egyre „zöldülünk”. Példát mutatunk a hulladék szelektív kezelésével, keressük a környezetbarát szolgáltatókat, és kézműves programjainkon szórakoztató módon mutatjuk be az újrahasznosítás lehetőségeit. Bízunk benne, hogy példánk ragadós és hathatós lesz. Mottónk: „Mi vagyunk az első generáció, amelyik a klímaváltozás hatásait már érzi, és mi vagyunk az utolsó generáció, amelyik tehet még ellene.” Barack Obama